Over Tasche

Tasche is een familiebedrijf welke reeds 75 jaar actief is in de staalbouw en de stalleninrichting. Door jarenlange inzet en klantgericht werken is Tasche uitgegroeid tot een bedrijf met 55 werknemers in diverse bedrijfstakken. Tasche heeft zich door de jaren heen gespecialiseerd in drie onderdelen, Tasche Staalbouw, Tasche Stalen Trappen en de Landbouwmechanisatie.
Tasche Staalbouw is een landelijk opererend, middelgroot staalbouwbedrijf welke is gespecialiseerd in het produceren en monteren van staalconstructies zoals hallen, veestallen, utiliteitsbouw, woningbouw, trappen en balustraden. Deze worden door middel van 3-D modelleren ontworpen en geproduceerd. Tevens is de landbouwmechanisatie en stalinrichting al 50 jaar gespecialiseerd in de verkoop en onderhoud van landbouwmachines en tractoren, alsmede het verzorgen van complete stal-inrichtingen.

Tasche Staalbouw en Stalen Trappen is gecertificeerd om te produceren volgens de geldende normeringen voor hoofddraagconstructies NEN 1090-1 en NEN 1090-2. Tasche levert staalconstructies en stalen trappen met CE certificaat in Executieklasse 2 en 3. Daarbij is ons bedrijf volledig VCA gecertificeerd.