Menu

Stalinrichting en landbouwmechanisatie

Complete Stalinrichting voor de Agrarische Sector

Wij zijn gespecialiseerd in het produceren en monteren van complete stalinrichtingen voor melkvee, jongvee, kalveren, rosé, en stierenstallen. Onze stalinrichtingen voldoen aan de hoogste normen op het gebied van duurzaamheid, diervriendelijkheid, en wet- en regelgeving. U kunt erop vertrouwen dat uw investering in onze stalinrichting comfort en veiligheid biedt en arbeid bespaart, zowel nu als in de toekomst.

Aan een moderne stal voor uw bedrijf stelt u logischerwijs hoge eisen. Bij Tasche werken we daarom op basis van de laatste innovaties en technieken. Van ontwerp tot aan productie en montage; ons ervaren team ontzorgt u op alle vlakken en laat de complete stalinrichting naadloos aansluiten op uw specifieke wensen.

Landbouwmechanisatie

Naast stalinrichtingen verzorgen wij ook de verkoop en het onderhoud van landbouwmachines. Wij houden rekening met snel veranderende regelgeving op gebieden als remsystemen, losbreekreminrichtingen en spiegels. Onze landbouwmachines voldoen moeiteloos aan alle keuringseisen. Als uw tractor of machine reparaties nodig heeft, bieden wij vakkundige reparaties en onderhoudsdiensten vanuit onze moderne werkplaats.

Dealerschappen

Tasche landbouwmechanisatie en stalinrichting is een gespecialiseerde tak binnen het bedrijf. Binnen deze tak wordt de in- en verkoop verzorgt van landbouwmachines, het onderhoud aan de machines en de stalinrichting verzorgt. Wij vertegenwoordigen diverse leveranciers als dealer, waaronder VMR Veenhuis, Krone, Schuitemaker, KEW, Westermann, Trioliet, JOZ, Holaras, Spinder en CaseIH.

Ontwerp, productie en montage

Als specialist in landbouwmechanisatie en stalinrichting proberen wij onze klanten van A tot Z te bedienen. Hieronder valt vaak ook dienstverlening zoals ontwerp, productie en montage. Hoewel ontwerp en montage niet op al onze producten van toepassing zijn, gelden ze bijvoorbeeld wel voor onze stalinrichtingen. Onze deskundige ontwerpers creëren een staalconstructie op basis van uw specifieke behoeften en leveren eventuele detailberekeningen in samenwerking met de constructeur snel aan. Dankzij het hypermoderne machinepark van Tasche kunnen wij elke constructie exact volgens de klantspecificaties maken. Montage verzorgen onze VCA-gecertificeerde monteurs ter plekke.

Op Maat Gemaakte Hekwerken

Naast landbouwmechanisatie en stalinrichting bieden wij op maat gemaakte hekwerken. Of u nu koeverkeerhekken of ligboxafscheidingen nodig heeft, wij kunnen vrijwel elk hekwerk vervaardigen op basis van uw specifieke behoeften.

Landbouwmechanisatie en stalinrichting: Meer weten?

Wilt u meer weten over onze diensten of een offerte op maat aanvragen? Ons behulpzame team staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden op het gebied van landbouwmechanisatie, stalinrichting en hekwerken. U kunt ons vrijblijvend e-mailen via info@taschelandbouw.nl of bellen op 0546-621954. Wij helpen u graag verder!

Staalbouw