Menu

Werken bij Tasche staalbouw

Al 85 jaar is familiebedrijf Tasche Staalbouw actief in de staalbouw en staalconstructie. Wij produceren en monteren uiteenlopende staalconstructies zoals bedrijfshallen, veestallen, utiliteitsbouw en woningbouw en hanteren hierbij de allerhoogste kwaliteitscriteria. Ook voor complexe staalwerken bent u bij ons aan het juiste adres.

Staalconstructie: van ontwerp tot montage

Tasche onderscheidt zich met een landelijke dekking en kan u met een vakkundig team van 55 vaste medewerkers vrijwel altijd en overal van dienst zijn. Dankzij ons moderne en geautomatiseerde machinepark is snelle en nauwkeurige productie mogelijk. Onze ervaren montagemedewerkers zijn VCA-gecertificeerd en rusten niet totdat u als opdrachtgever 100% tevreden bent.

Of het nu om een huis gaat of om een bedrijfshal; Tasche is een gespecialiseerd staalbouwbedrijf dat nagenoeg elke wens van u als opdrachtgever kan verwezenlijken. Niet alleen vallen onze werken op door de hoge kwaliteit in ontwerp, productie en montage, maar ook koppelen wij onze innovatieve technologische oplossingen aan een zeer concurrerende prijs-kwaliteitsverhouding.

 

Staalbouw: van bedrijfshal tot woningbouw

Ons deskundige personeel met jarenlange ervaring denkt graag met u mee over de meest toekomstbestendige en kostenefficiënte staalbouwkundige oplossing. Dankzij een hypermoderne werkplaats en grote productiecapaciteit zijn wij als geen ander in staat om uw klantvraag in een vlekkeloze uitvoering te vertalen.

Staalbouw

Openstaande vacatures

Tekla Tekenaar Staalbouw Bekijk vacature
Monteur Stalen Trappen Bekijk vacature
Thuis bij Tasche

Maak kennis met Jochem

In de serie Thuis bij Tasche geven we een kijkje achter de haldeuren van ons bedrijf. Wie werken er, wat doen zij en wat beweegt hen om zich iedere dag voor de volle honderd procent in te zetten voor Tasche en haar klanten? In deze aflevering gaat de aandacht uit naar Jochem Drop, die al zes jaar als BBL'er werkzaam is binnen ons bedrijf. Lees het verhaal van Jochem