Menu

Spijlenhekwerk

Bij Tasche bieden we een breed scala aan mogelijkheden voor de productie en uitvoering van verschillende projecten. Als het gaat om producten zoals spijlenhekwerken, kunnen we diverse materialen zoals hout, roestvrij staal (RVS) en glas naadloos toepassen. Onze jarenlange expertise in ontwerp en productie stelt de experts van Tasche in staat om exact te begrijpen welke belangrijke aspecten in overweging moeten worden genomen.

Naast het ontwerpen en produceren is de montagefase van het grootste belang. Onze VCA-gecertificeerde monteurs hebben jaarlijks met succes duizenden tonnen aan stalen constructies, waaronder hekwerken, gemonteerd. Dit betekent dat u altijd kunt rekenen op een deskundige en veilige montage van uw balustrade, zoals een spijlenhekwerk, wanneer u met Tasche samenwerkt.

Wij begrijpen het belang van een vlekkeloze montage en zetten ons in om ervoor te zorgen dat uw project met de grootste zorg en precisie wordt geïnstalleerd.

Met Tasche kiest u niet alleen voor hoogwaardige producten, maar ook voor een betrouwbare partner die uw behoeften begrijpt en zich inzet voor kwaliteit in alle fasen van uw project, van ontwerp tot productie en montage. Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe wij u kunnen helpen met uw spijlenhekwerk en andere constructiebehoeften.