Menu

IJzersterk in tal van staalbouw projecten

Al meer dan 90 jaar is Tasche Staalbouw een toonaangevend familiebedrijf in de wereld van staalconstructies. Wij zijn gespecialiseerd in staalframebouw en staalconstructie en bedienen zowel bedrijven als particulieren in Twente en ver daarbuiten. Onze expertise stelt ons in staat om een breed scala aan projecten te realiseren, waaronder bedrijfshallen, veestallen, utiliteitsbouw en woningbouw, en dit altijd met de hoogste normen voor kwaliteit.

Staalconstructie: van ontwerp tot montage

Wat ons echt onderscheidt, is onze landelijke dekking en ons team van 60 deskundige en toegewijde medewerkers. Met ons moderne, geautomatiseerde machinepark kunnen we efficiënt en nauwkeurig staalconstructies produceren van ontwerp tot montage. Onze ervaren montagemedewerkers zijn VCA-gecertificeerd en zetten zich volledig in totdat u als opdrachtgever voor de volle 100% tevreden bent.

Of het nu gaat om een huis of een bedrijfshal, Tasche is hét staalconstructiebedrijf in Twente dat aan vrijwel al uw wensen als opdrachtgever kan voldoen. Onze projecten onderscheiden zich niet alleen door hun topkwaliteit in ontwerp, productie en montage, maar ook door de innovatieve technologische oplossingen die we bieden tegen een zeer competitieve prijs-kwaliteitsverhouding.

Staalbouw: van bedrijfshal tot woningbouw

Ons deskundige personeel met jarenlange ervaring denkt graag met u mee over de meest toekomstbestendige en kostenefficiënte staalconstructies. Met onze moderne werkplaats en uitgebreide productiecapaciteit zijn we in staat om uw specifieke behoeften naadloos om te zetten in praktische realiteit.

Tasche is uw vertrouwde partner voor het leveren en monteren van staalframebouw en staalconstructies. Neem vandaag nog contact met ons op voor al uw staalbouwprojecten in Twente en daarbuiten.

Staalbouw
Vacatures Staalbouw
Thuis bij Tasche

Peter Dingeldein

In de serie Thuis bij Tasche geven we een kijkje achter de haldeuren van ons bedrijf. Wie werken er, wat doen zij en wat beweegt hen om zich iedere dag voor de volle honderd procent in te zetten voor Tasche en haar klanten? Lees deze Thuis bij Tasche