Menu

Thuis bij Tasche – Dorien Kroeze

In de serie Thuis bij Tasche geven we een kijkje achter de haldeuren van ons bedrijf. Wie werken er, wat doen zij en wat beweegt hen om zich iedere dag voor de volle honderd procent in te zetten voor Tasche en haar klanten? In deze aflevering gaat de aandacht uit naar Dorien Kroeze (42), die zich sinds 2021 bezighoudt met HR- en administratiewerkzaamheden.Hoe ben je bij Tasche terechtgekomen?
2,5 jaar geleden ben ik door Tasche benaderd met de vraag of ik, samen met Willy, de administratieve werkzaamheden voor mijn rekening wilde nemen. Die kans heb ik met beide handen aangegrepen. Na veertien jaar in de banksector was ik toe aan iets anders. Deze functie sprak mij aan en kwam op het juiste moment.

Wat betekent Tasche voor jou?
Altijd met veel plezier naar het werk, een gemoedelijke sfeer en geen dag is hetzelfde. De leuke collega’s en uitdagende werkzaamheden zorgen ervoor dat ik hier helemaal op mijn plek zit.

Wat maakt Tasche uniek?
Tasche is een echt familiebedrijf. De lijntjes zijn kort en iedereen wordt er in zijn waarde gelaten. Daarnaast wordt er altijd gestreefd naar topkwaliteit en zijn we innovatief.

Hoe zou je de sfeer bij Tasche willen omschrijven?
De sfeer is heel gemoedelijk. Iedereen wordt gewaardeerd en heeft op zijn manier een aandeel in het succes van het bedrijf. Een gezamenlijk doel maakt dat we goed moeten samenwerken en communiceren. Daar zit de kracht van Tasche.

Hoe ziet jouw gemiddelde dag eruit?
Geen dag is hetzelfde, maar in hoofdlijnen houd ik mij bezig met het inboeken en maken van facturen, doe ik de financiële boekhouding en HR.

Waar krijg je de meeste energie van?
Dat iedereen met een goed humeur naar het werk komt en er humor is op de werkvloer. Als ik voor mezelf doelen stel haal ik er veel voldoening uit als deze behaald worden. 

Waar vinden we jou als je niet bij Tasche aan het werk bent?
Voornamelijk thuis. Als het mooi weer is duik ik graag de tuin in. Ook ben ik vaak bij de sportwedstrijden van mijn kinderen te vinden en mag ik graag wandelen. Het liefst ga ik met het hele gezin op wandelvakantie naar Oostenrijk.

Staalbouw
Werken bij Tasche Staalbouw

Loop je stage bij Tasche Staalbouw!

Ben jij op zoek naar een stageplek bij een dynamisch staalconstructiebedrijf? Die plek hebben wij voor jou. Op verschillende afdelingen binnen ons bedrijf hebben wij leuke en vooral leerzame stageplekken beschikbaar. Volg jij een technische opleiding en heb je affiniteit met de staalbouw? Neem dan snel contact met ons op. Neem contact op